+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Olympie Отзывы

рейтинг отеля

88%
Очень хороший

by 34 reviews

  • Персонал

    89%
  • Чистота

    92%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    87%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 12.8.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.8.2018

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • wellness výborné snídaně okolí, terasa, posezení venku vkusně zařízené pokoje

  • při nástupu na pobyt velice malá informovanost horší organizace práce personálu v restauraci

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 20.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • Hotel stojí na krásném místě s nádherným výhledem na okolí. Je vkusně zrenovovaný, k dispozici je nyní bazén s vířivkou, což je v zimě i v létě velmi příjemné. Stravování: - snídaně bezproblémová, neustále vše doplňováno, dostatek všeho včetně ovce a zeleniny - večeře - výběr ze 3 menu je určitě pro dospělé dostačující, měli jsme s sebou 4 děti a pro ty by bylo určitě vhodnější, aby si vybíraly z volné nabídky švédských stolů (těžko odhadnou dle názvu, co budou mít na talíři) - obědvali jsme ve Vaší restauraci - vždy jsme si vy brali "něco malého". Pobyt se nám velmi líbil.

  • Za dobu pobytu - 5 dnů, nám bylo pouze 1x uklizeno. V hotelu Vašeho typu by měly být pokoje uklízeny denně (hlavně výměna ručníků a vyprázdnění koše).

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Roth

Пожилые пары, 30.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.6.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Kateřina

Пожилые пары, 28.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eliška

Семья с маленькими детьми, 2.5.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel krásný, není co vytknout. Personál byl pokaždé příjemný. I když jsme přišli pozdě na snidani, nikdy nebyl problém a s úsměvem nám bylo nabídnuto, že nám na snídani cokoliv doplní. Vše bez jediné chybičky!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Linda

Молодая пара, 17.12.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Wellness, vyborna restaurace, terasa i vyhled z pokoje na sjezdovku Stoh.

  • Nemam vyhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.11.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 30.10.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 30.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Xenie Sekáčová

Пожилые пары, 29.9.2016

sokolov Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Toman

Пожилые пары, 26.7.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • vse bylo vynikajici ubytovani,sluzby a strava,ochotny personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michalina

Молодая пара, 3.5.2015

Polski

  • Overall rating
58 %
  • Hotel w bardzo ładnym miejscu, taras z pięknym widokiem na góry (taras, pokój już nie) i przeszklony ogród zimowy. Czysty i zadbany, wyremontowane łazienki, nowoczesna, choć maleńka część wellness. Jeśli chodzi o posiłki a'la carte - mieliśmy przyjemność zjeść obiad - ciekawe dania i naprawdę pysznie przyrządzone, więc kucharz zdcydowannie zasługuje na pochwałę. Właściwie najsilniejszy punkt hotelu. Jajka sadzone jak dla mnie idealne, pyszne ciasto z truskawkami :)

  • Był to wypad typu "honeymoon". Dostaliśmy pokój z maleńkim oknem, z widokiem na.. ścianę. Mimo że prosiliśmy o wygodne podwójne łóżko (mało tego, otrzymaliśmy maila, że takie dostaniemy), to dostaliśmy dwa podwójne drewniane łożka z deskami pośrodku. Prośba o zmianę została rzecz jasna odrzucona. "Wszystkie pokoje zajęte" Nie rozumiem, że nie można było pomyśleć o tym wcześniej. Śniadania słabe - 3 rodzaje salami (!!naprawdę), 2 rodzaje sera, jajka i kiełbaski. Pomidory i ogórki donosili później na małym talerzyku, więc w pokorze, głodni wsuwaliśmy nasze suche kromki z szynką i serem. Może przychodziliśmy za późno, bo o 9, a śniadania były do 10. Personel słabo mówi po angielsku, chyba wszyscy są nastawieni na niemieckich gości. Ogólnie hotel raczej nie na romantyczne wyjazdy we dwoje. Na co? Może na średnio-budżetowy wypad z przyjaciółmi w góry. Z takimi, którzy nie oczekują zbyt wiele.

Personál
6
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

Группы друзей, 1.1.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Veronika

Семья с маленькими детьми, 12.10.2014

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Byla jsem spokojena s výhledem, s jídlem i napoji. Velmi jsem byla spokojena s paní (slečnou na recepci) Byl vidět zájem .

  • myslela jsem si ze v několika hvězdičkových hotelech by měli byt lepsi pokoje a také vybavené. Postrádala jsem v pokoji šampon a mídlo což si myslim ze by každy hotel mel mit aspon v malých lahvickach a nebo aspon na prodej na recepci. S číšníky jsme byli spokojený ale az na předposlední den v hotelu na jídelní lístek jsme doslovně čekali 20 minut dalších 30na obednane jidlo a piti Což me velice rozhodilo . Balkony by podle me měli byt oddělené nakou překážkou myslim si ze každému se nelíbí kdyz rano vztanete a chcete jit na balkon a vidíte cizího člověka 5 Cm od vás .Take v hotelu nefungovala WiFi což sice neni takoví problem ale pokud se pise ze v hotelu WiFi zone je tak by mela byt .

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 15.12.2013

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Sylke Krause

Группы друзей, 29.6.2013

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • - tolle Zimmer - super Essen - freundliches Personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita Bestová

Семья со взрослыми детьми, 4.1.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

Молодая пара, 25.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
78 %
  • příjemný a klidný hotel v krásném prostředí, dobrá kuchyně, velice hezké a stylové pokoje

  • uvítal bych informovanost od recepce hotelu, že v den příjezdu není kde zaparkovat z důvodů sněhové kalamity a zároveň nabídka odvozu zavazadel k hotelu z jiného parkoviště u Š.mlýna. kvalita obsluhy není na velké úrovni.

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6