+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Olympie Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 29 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    87%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Kateřina

dospělý pár, 28.10.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Eliška

rodina s malými dětmi, 2.5.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel krásný, není co vytknout. Personál byl pokaždé příjemný. I když jsme přišli pozdě na snidani, nikdy nebyl problém a s úsměvem nám bylo nabídnuto, že nám na snídani cokoliv doplní. Vše bez jediné chybičky!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Linda

mladý pár, 17.12.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Wellness, vyborna restaurace, terasa i vyhled z pokoje na sjezdovku Stoh.

  • Nemam vyhrady.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.11.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 30.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 30.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Xenie Sekáčová

dospělý pár, 29.9.2016

sokolov Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin Toman

dospělý pár, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • vse bylo vynikajici ubytovani,sluzby a strava,ochotny personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Michalina

mladý pár, 3.5.2015

Polski

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Hotel w bardzo ładnym miejscu, taras z pięknym widokiem na góry (taras, pokój już nie) i przeszklony ogród zimowy. Czysty i zadbany, wyremontowane łazienki, nowoczesna, choć maleńka część wellness. Jeśli chodzi o posiłki a'la carte - mieliśmy przyjemność zjeść obiad - ciekawe dania i naprawdę pysznie przyrządzone, więc kucharz zdcydowannie zasługuje na pochwałę. Właściwie najsilniejszy punkt hotelu. Jajka sadzone jak dla mnie idealne, pyszne ciasto z truskawkami :)

  • Był to wypad typu "honeymoon". Dostaliśmy pokój z maleńkim oknem, z widokiem na.. ścianę. Mimo że prosiliśmy o wygodne podwójne łóżko (mało tego, otrzymaliśmy maila, że takie dostaniemy), to dostaliśmy dwa podwójne drewniane łożka z deskami pośrodku. Prośba o zmianę została rzecz jasna odrzucona. "Wszystkie pokoje zajęte" Nie rozumiem, że nie można było pomyśleć o tym wcześniej. Śniadania słabe - 3 rodzaje salami (!!naprawdę), 2 rodzaje sera, jajka i kiełbaski. Pomidory i ogórki donosili później na małym talerzyku, więc w pokorze, głodni wsuwaliśmy nasze suche kromki z szynką i serem. Może przychodziliśmy za późno, bo o 9, a śniadania były do 10. Personel słabo mówi po angielsku, chyba wszyscy są nastawieni na niemieckich gości. Ogólnie hotel raczej nie na romantyczne wyjazdy we dwoje. Na co? Może na średnio-budżetowy wypad z przyjaciółmi w góry. Z takimi, którzy nie oczekują zbyt wiele.

Personál
6
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 1.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

veronika

rodina s malými dětmi, 12.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Byla jsem spokojena s výhledem, s jídlem i napoji. Velmi jsem byla spokojena s paní (slečnou na recepci) Byl vidět zájem .

  • myslela jsem si ze v několika hvězdičkových hotelech by měli byt lepsi pokoje a také vybavené. Postrádala jsem v pokoji šampon a mídlo což si myslim ze by každy hotel mel mit aspon v malých lahvickach a nebo aspon na prodej na recepci. S číšníky jsme byli spokojený ale az na předposlední den v hotelu na jídelní lístek jsme doslovně čekali 20 minut dalších 30na obednane jidlo a piti Což me velice rozhodilo . Balkony by podle me měli byt oddělené nakou překážkou myslim si ze každému se nelíbí kdyz rano vztanete a chcete jit na balkon a vidíte cizího člověka 5 Cm od vás .Take v hotelu nefungovala WiFi což sice neni takoví problem ale pokud se pise ze v hotelu WiFi zone je tak by mela byt .

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 15.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Sylke Krause

skupina přátel, 29.6.2013

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • - tolle Zimmer - super Essen - freundliches Personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dita Bestová

rodina se staršími dětmi, 4.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lukáš

mladý pár, 25.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
78 %
  • příjemný a klidný hotel v krásném prostředí, dobrá kuchyně, velice hezké a stylové pokoje

  • uvítal bych informovanost od recepce hotelu, že v den příjezdu není kde zaparkovat z důvodů sněhové kalamity a zároveň nabídka odvozu zavazadel k hotelu z jiného parkoviště u Š.mlýna. kvalita obsluhy není na velké úrovni.

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6

Juliusz Kornaszewski

mladý pár, 19.2.2011

Polski

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Dobry hotel, polecam z czystym sumieniem. Pokoje co prawda małe ale przyjemne. Śniadania w porządku, jedzenie z karty bardzo dobre. Internet gratis. Jeśli macie kartę "n" działa także z pokoju. Polecam.

Personál
10
Služby
9
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Michal Vaněk

jednotlivec, 13.12.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • super

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

A. Rudolf

rodina se staršími dětmi, 5.8.2010

Deutschland, Dresden

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Das Hotel und das Gelände machen einen modernen gepflegten Eindruck. Das Restaurant bietet neben einem großen Gastraum eine helle Veranda und einen großzügigen Balkon mit wunderschönen Blick über das Tal in die Berge. Die Küche ist hervorragend - neben eher deutschen/ital. Klassikern habe ich nur regionale Spezialitäten ein wenig vermisst. Man fühlt sich gut umsorgt - das Personal ist sehr freundlich. Das Zimmer war einfach, aber geschmackvoll und gut eingerichtet. Außer einem Kinder Trampolin gab es wenig sportliche Möglichkeiten. Mountainbikes stehen zur Verfügung, allerdings nur in begrenzter Auswahl. Ich würde wieder hier buchen :)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 24.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Hotel Olympie můžu velice doporučit.Ubytování,služby,personál,komfort,vše bylo výborné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Milan Podhrazský

jednotlivec, 24.7.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Projel jsem mnoho hotelů a tento mohu vřele doporučit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.